İtfaiye Caddesinde, akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir çocuk yaralanmaktan son anda kurtuldu. İtfaiye caddesinde bir evin cam kenarında bulunan  çiçek saksısı rüzgar nedeniyle, arabasının içinde annesi ve babası ile gezen çocuk hemen önüne düştü. 10 santim farkla yaralanmaktan kurtulan çocuk ve ailesi neye uğradığını şaşırdı.

AİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Çocuğun annesi, hemen binanın altından uzaklaştı. Bunun üzerine çocuğun babası uzun süre Zabıtaya ulaşmak için uğraştı. Çocuğun ailesi yetkili birine ulaşmak için çaba sarf ederken, bu sırada ikinci bir saksı daha düştü. Kimseye ulaşmayan aile, duruma tepki gösterdi.  En sonunda Zabıtaya ulaşan aileye ekip geleceği belirtilirken, olay yerine gelen temizlik görevlisi saksıları süpürüp topladı.

BELEDİYELER UYARSIN

Öte yandan bölgede bulunan vatandaşlar ve esnaflar, yaya kalabalığının bulunduğu bu tür bölgelerde, bu tür olayların zaman zaman yaşandığı ileri sürdü. Esnaflar ve vatandaşlar, bu konuda belediyelerin yaya ve araç yoğunluğunun bulunduğu bölgelerdeki çok katlı yapılarda oturanların, cam kenarlarına ve balkonlarına bu tür düşebilecek tehlike doğurabilecek madde ve eşyaların koymamaları için uyarılmasını istedi.