Sakarya Adapazarı sokaklarında şarkı çalan bisikletiyle başının üstünde çay bardağı ile gezerek ünlenen ve zaman içinde herkesin çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla ünlenerek fenomen olan Ramazan Narin, içini halk54.com’a döktü. Yaptığı her gösteri sosyal medyada binlerce kez tıklanan Fenomen Ramazan hem oynadı, hem oynattı, hem coştu, hem coşturdu. Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda bisikletindeki müzik çalardan açtığı müzik eşliğinde döktüren Fenomen Ramazan, “Alem buysa kral benim” dedi.

DÜNYA VATANDAŞIYIM

Adapazarı’nda “Adapazarı’nda bisikletini kullanırken başının üzerinde çay bardağı taşıyan adam” olarak tanınan Fenomen Ramazan, “ Dünyanın en namuslu, en şerefli, en dürüst insanı, en nazik insanı ile görüşüyorsunuz. Tüm dünyayı nezakete çağırıyorum. Beni tüm dünya tanıyor. Ben bir dünya vatandaşıyım” dedi.

KADINA BİR ÇAKTIM!

Kendisini dünyanın en nazik, en kibar insanı olarak tanıttıktan sonra konuşmasını sürdüren Fenomen Ramazan, “Az önce havuzun önünde bir gösteri yaptım. Biri geldi ve bana karıştı. Bende kadına bir çaktım. Bir yumruk attım. Üç takla attı” dedi. Söyledikleriyle herkesi güldüren Ramazan, “İman insanın kendi şahsiyetine aittir. Dindir, kitaptır, peygamber, vatan, bayrak, devlet, millet, cumhuriyet onların sahibi herkestir. Ama iman ile namus insanın kendi şahsiyetine aittir” diye konuştu.

ELEKTRONİK ALIRIM

Sakarya halkına bir de çağrıda bulunan Bisikletli adam Ramazan Narin, “Evinizde kullanmadığınız elektronik aletler, cep telefonu, saat, tablet, radyo, bisiklet tekeri, çakmak, tespih gibi eşyaları bana getirin. Ben onları parayla alıyorum. Allah’ın suyunu parasız içemediğim dünyada Allah’ın tüm varlığıyla bana gelsen bile tırnağımı bile veremem” dedi.