11 Firma Teklif Vermişti

8 Eylül 2020 tarihinde Ferizli Belediyesi’nde yapılan yapı işi ihalesine katılan 11 firma arasında en düşük teklifi vererek ‘2 milyon 77 bin 170 TL’ ile ihaleyi kazanan BVT Çelik Endüstri Yapı Müş. Müh. Mim. Mak. San. Tic. Ltd. Şti. ile Ferizli Belediyesi arasında yapım işi için sözleşmesi imzalandı. İhaleyi alan şirket yetkilileri, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’yu makamında ziyaret ederek, sözleşmeyi imzaladılar.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, hemşerilerimizin rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacak Kapalı Pazaryeri proje çalışmalarının başladığını müjdeleyerek proje hakkında bilgi verdi.

Eski Sağlık Ocağı Alanı, Kapalı Pazar Yeri Oluyor

Başkan Gündoğdu, “Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan Eski Sağlık Ocağı’nın olduğu alana inşa edilmesi planlanan Ferizli Kapalı Pazaryeri’nin yaklaşık 4 bin 500 metre kare olarak belirledik. Kapalı Pazaryeri, uzun yıllar ilçe halkımıza hizmet edecek biçimde tasarlandı” dedi.

Hayalimizi Gerçekleştiriyoruz

Kapalı Pazaryeri’nin Ferizli’nin kangren haline gelmiş meselelerinden biri olduğunu ve öncelikli seçim vaadi olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, “Hamdolsun bugün, Ferizlimize dair bir hayalimizi daha gerçekleştiriyoruz. İnşallah, ihaleyi alan şirkete hızlı bir şekilde yer teslimini yaparak, çalışmalarımıza süratle başlayacağız. Kapalı Pazaryeri projesi ile pazar esnafımızın mevsim şartlarından olumsuz etkilenmesinin de önüne geçilecek. Kısa zamanda tamamlayıp, Ferizlili hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” ifadelerini kullandı.