Uzun bir süredir tedavi gören Kupuk, geçen gün tedavi gördüğü Yenikent Devlet Hastanesi’nde bir anda fenalaştı. Doktorların müdahalesine rağmen Kupuk hayata gözlerini yumdu. Hastane de 80 yaşında hayatını kaybeden Kupuk için sonrası Erenler Bahçeli Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene 25. dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, MHP eski Milletvekili Zihni Açba, Akyazı Belediyesi Başkan vekili Mustafa Birincioğlu, Akyazı Belediye Başkan Vekili Mehmet Çakmak, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Başkan Mehmet Öztürk, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Başkan Ünal Gündüz, MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, CHP eski İl Başkanı Ecevit Keleş, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar ile oda başkanları, iş, siyaset, basın, spor camiasının tanınmış isimleri ile kalabalık cemaat katıldı.

İlçenin tanınmış isimleri oylan Şuayip Kupuk, Hüseyin Kupuk, Bayram Kupuk’un babası olan Aziz Kupuk öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Kamışlı Aile Kabristanlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan Medyabar’ın yönetim kadrosu cenazeye tam kadro katılarak Gazeteci Alaattin Onur’u acı gününde yalnız bırakmadı.