Gazeteciler Zafer Tokuş, Hakan Turhan, Safa Polat ve Hüseyin Cumalı’nın her hafta Cuma günü saat 21.00’de önemli konuları ele aldığı “gazeteciler soruyor” isimli programın ilk bölümünde Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ele alındı. Sakarya’daki elektrik kesintileri nedeniyle halkın büyük tepki gösterdiği SEDAŞ’a gazeteciler mum ışığında canlı yayın yaparak tepki gösterdi. Mum ışığında yapılan yayın ülke gündeminde de yer buldu.

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ın yaklaşan depremle ilgili yaptığı uyarılar sonrasında AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’na yapılan haksızlık ile alındı. Bir kısım medya ve bazı siyasiler tarafından !Pandemi zamanı kadın kiracısına icra getirdi” denilerek itibar suikastı yapılmak istenen Sofuoğlu olayının perde arkasını usta kalem Hüseyin Cumalı yaptığı röportajlar, belgeler, şahitler ve fotoğraflarla canlı yayında aktardı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı başarılı DEAŞ Operasyonu’nun da ele alındığı programda Sakaryaspor da konuşuldu.