Şevval Geçin

Ülkenin ekonomik anlamda büyük bir dar boğazdan geçtiğini ve döviz ve altındaki son dalgalanmalarla birlikte mutfaktaki yangının daha da alevlendiğini belirten Başkan Sevindik, pandemi sonrasında kepenk açamayan esnafın son yaşanan mali tablo karşısında artık nefes alamaz hale geldiğini anımsattı.

Sakarya’da yapılan saha çalışması sırasında halkın büyük bir huzursuzluk ve mutsuzluk içinde olduğunu gözlemlediklerini de sözlerine ekleyen başkan Sevindik, içinde bulunduğumuz sonbahar mevsimi ile birlikte Gelecek Partisi kadrolarının sahada daha fazla çalışmaya başladıklarını da anımsattı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, “2022 yılında bir seçim olma ihtimali yüksek. AK Parti ve MHP’den gelen sinyaller seçim hazırlığı intibaını veriyor. Önümüzdeki aylarda bu daha da netleşecek ve siyasi hareketlilik artacak. Hepimizi son derece hareketli bir kış bekliyor” açıklamasını anımsatan Sevindik, “biz her zaman hazırız” dedi.

Cumalı’nın sorusu üzerine Davutoğlu’nun, “12-13 lirayı bulabilir” sözlerini değerlendiren Başkan Sevindik, “Tablo ortada duruyor. Doların hali ortada duruyor. Genel başkanımızın dediği gibi dolar 12-13’leri görürse kimse şaştırmasın. Herkes tedbirini şimdiden alsın” dedi. Ziyarette konuşan Halk54.com Genel yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı ise Gelecek Partisi’ni yakından takip ettiklerini belirterek, Başkan Sevindik ile ekibine başarılar diledi.