Korona virüsü ile mücadelede en ön saflarda bulunan ve gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden sağlık çalışanlarına destek devam ediyor. Pamukova İlçesi Gökgöz Mahallesi gençleri Saat 21.00 da, sağlık çalışanlarını mükemmel bir görsel şölenle meşaleler, havai fişekler eşliğinde alkışlarıyla destek verdiler.

1090 nüfuslu Gökgöz Mahallesinde Saat 21.00 da Mahalle girişinde toplanan gençler meşaleler eşliğinde alkışları ile sağlık çalışanlarına destek verirken, aynı anda mahallenin çeşitli bölgelerinden havai fişek atılarak görsel bir şölen oluşturuldu. Bir süre sağlık çalışanlarına meşaleli, havai fişekli, alkışı destek veren gençlere mahalle sakinleri de alkışları ile araçların ışıklarını yakarak evlerinin lambalarını yakıp söndürerek katıldı.

Gökgöz Mahalle Muhtarı Yavuz Canbaz, Korona virüs ile mücadele konusunda en büyük çabayı sağlık çalışanlarımız yürüttüğünü ifade ederek, “Gençlerimizin bu anlamlı isteğine bizlerde destek verdik. Buradan gecesini gündüzüne katıp Koronavirüs salgını ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza Gökgöz Mahallesi adına şükranlarımızı sunuyor teşekkür ediyoruz“ dedi.

(Medyabar)