Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) puanı ile memur alımı ilanları yapılmaya devam ediliyor. Türkiye genelinde yapılan ve düşük KPSS puanı ile gerçekleştirilecek olan zabıta memuru alımları için gğncel başvuru kılavuzu yayımlandı.

Sakarya İş İlanları
Sakarya iş ilanları kapsamında yayımlana personel alımları için; belediye personel alımı kategorisinden yayımlanan istihdam duyurusuna göre; sınav uygulaması ile memur alımı yapılacaktır. Başvuru süreci 2020 yılı dahilinde tamamlanacak olup; unvan ve kontenjan bilgileri aşağıda yer almaktadır. İlgili görevlendirmeler ilçe belediyesi olarak kamu hizmeti veren Geyve Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilecektir.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri
Sakarya iş ilanları kapsamında Geyve Belediyesi tarafından yapılacak kamu personeli alımları için sadece Zabıta Memuru Alımı unvanı ile görevlendirme yapılacaktır. 1 kişi, 1 kişi  ve ayrıca 6 kişilik alımlar ile toplamda 8 kişilik kadrolu memur alımı yapılacağı beyan edilmektedir.

Başvuru Süreci
Kasım 2020 döneminde Resmi Gazete üzerinden yayımlanan memur alımı ilanı için başvuru yapacak olan vatandaşların; 21 Aralık 2020 tarihinden başlamak üzere Geyve Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim ederek başvuru işlemlerini tamamlaması şarttır.

Adaylar en geç 25 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapacak olup; başvurular şahsen yapılacaktır. Posta yolu veya mail ile yapılan başvurular geçerli sayılmayacaktır.

Başvuru Şartları
İlgili memur alımı için her aday boy ve kilo ölçümüne tabi tutulacaktır. Belediye tarafından yapılacak olan ölçümlerin akabinde en önemli kriter KPSS puanı alanındadır. Adaylar KPSS 60 puan almış olmak ve başvurular esnasında ilgili puanın belgesini sunmak zorundadır.

Çevre Mühendisliği lisans programından mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile 1 kişilik alım yapılacak olup;

Gıda Mühendisliği lisans programından mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile de 1 kişilik alım yapılacaktır.

İşletme, İktisat, Maliye, Ekonomi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yerel Yönetimler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü lisans programlarının mezun olan ve A sınıfı veya en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylar arasından da 6 kişilik alım yapılacaktır.