Geyve Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında varılan anlaşma doğrultusunda, belediye işçilerinin sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi (TİS), Belediye Başkanı Murat KAYA ile Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR tarafından imza altına alındı.

UZLAŞMA KÜLTÜRÜNE KATKI

Müzakerenin ve karşılıklı hoşgörünün ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Gökdemir, Toplu iş sözleşmesi toplantılarını titizlikle ve karşılıklı güven ile sürdürdüklerini ve bu süreçte kimseyi kırmadıklarını dile getirdi. Gökdemir yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

Ülkemizin durumu göz önüne alındığında toplu İş sözleşmesinin ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. Toplu İş Sözleşmesinin bir amacı veya anlamı da uzlaşma kültürüne katkı sağlamaktadır. Üyelerimizi güvence altına almak, haklarımızı alabilme ve iş yerinde kardeşliği tesis etmek bizim amacımızdır. Hizmet İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR Geyve Belediyesi'nin, bölgenin önde gelen sözleşmelerinden birine sahip olduğunu ifade ederek, "Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya ve ekibine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmemizin tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.