Sakarya Valiliği koordinesinde Geyve Kaymakamlığı ve Geyve Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalarda ekipler umuma açık yerler, toplu taşıma araçları, alışveriş merkezleri, market ve bakkallar, halkın yoğun olduğu yerler ile kırsal kesimde köşe bucak denetim yapıyor.

Geyve Kaymakamlığı bünyesinde polis ve jandarmadan oluşan ekipler kendi alanlarında maske, sosyal mesafe ve temizlik denetimlerini sürdürürken, bir yandan da halkı Koronavirüs ile ilgili olarak uyarıyor. Geyve Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise ilçe genelinde yoğun mesai harcıyor.

Halk sağlığıyla ilgili alınan önemle ve tedbirleri kontrol geden Geyve zabıtası, yine ilçe genelinde halkın bilinçlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen şikayetlerle ilgili olarak anında gereğini yapan Geyve Zabıta denetimlere 7/24 devam ediyor.

Sakarya Valiliği ise Geyve’de yapılan denetimlerle ilgili olarak Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Valilik paylaşımında; “Geyve Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın koordinesinde Geyve İlçemizde #Covid19 tedbirlerine yönelik denetimler, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu tüm alanlarda devam ediyor. Sağlık için hepimiz için” sözlerine yer verdi.