Sapancalı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen Gourmet Gurme yöresel ürünler açılışa gelen vatandaşlara çeşitli ikramlar sunuldu. Rüstempaşa Mahallesi Ersin Caddesi’ndeki işyerinin açılışına Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Sapanca’mıza hayırlı olsun

kısa bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, şu ifadelere yer verdi: “Kahvaltılık gibi çeşitli organik ürünlerin satıldığı işletmenin kardeşlerimize hayırlı ve bereketli bol kazançlar getirmesini diliyorum. Açılışını yaptığımız bu işletmenin hemşerilerimize en iyi hizmet verecek kalitede bir yer olacağı düşüncesindeyim. Açılan yeni işletmenin Sapanca’mıza hayırlı olsun” dedi.

Organik ve yöresel lezzetler

İşletme sahipleri Çiğdem Fırat ve Nalan Urlu “Gourmet Gurme yöresel lezzetler marketimizde her ilin yöresel lezzetlerini vatandaşlarımıza tattıracağız. Sapanca halkının, çeşitli organik ürünleri bulabilecekleri bir işyeri hazırladık. Şu an işletmemizde yüzlerce çeşit yöresel ve organik ürünlerimiz mevcut, ilerleyen aşamada ürünlerimizin sayısını arttıracağız. Sapancalı hemşerilerimizi bu organik ve yöresel lezzetleri tatmak için işletmemize bekliyoruz. İşletmemizin açılışında bizleri yalnız bırakamayan tüm dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yapılan dualar ve açılış kurdelesinin kesilmesi sonrası gelen protokol ve davetliler yeni açılan işyerini gezdiler ve ürünler hakkında bilgi aldılar