İşte o şikayet...

Sebze ve Meyve Hali esnafı virüs nedeniyle bütün esnaflarımız gibi sıkıntılı günler geçiriyor. Bu sıkıntılardan başka Sebze ve Meyve Hali’ne bir çok ilden ürün almak için geliyorlar. Özellikle Zonguldak’tan halimize büyük bir rağbet var. Ancak buralardan gelenler başta olmak üzere tesise gelen bir çok kişi maske takmıyor.

Kapıda maske taksalar bile hal içinde çıkartıyorlar. Yine tesisin daha fazla dezenfekte edilmesini istiyoruz. Çünkü buraya il dışından çok büyük talep var. Bu nedenle halin daha fazla dezenfekte edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Birde hal gece 02.00 gibi açılıyor. Böyle olunca hale ürün getiren kamyonlar D-650 karayolunda uzun kuyruklar oluşturuyor.

Bununla ilgili de önlem alınmasını istiyoruz. Birde hal girişinde ücret alındığı için, bu nedenle zaman kaybı yaşandığı için bu kuyrukların erimize zaman alıyor. Biz esnaflar olarak bu konularda önlemler alınmasını Hal A.Ş. yönetiminde istiyoruz. Ayrıca olayı bizzat görmeniz için Halk54.com ekibini kameralarıyla bir gece saat 01.30’da hale bekliyoruz.