Göreve geldiği ilk günden itibaren “Adapazarı’nı çok seviyoruz” çatısı altında çalışmalarını sürdüren Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu halkın arasında gezmeye devam ediyor. Kurban Bayramı öncesinde A takımı ile birlikte Adapazarı Çark Caddesi, Atatürk Bulvarı’ndaki esnafları ziyaret eden Başkan Işıksu, vatandaşlarla sohbet etti. Kurduğu sıcak diyaloglarla kalplerde yer eden Mutlu Başkan, emeklilerle de çay içti.

Sosyal medya hesabından “Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte Çark Caddemizdeyiz. Bayram üzeri esnafımızla olmayı çok özlemişiz hakikaten, #ŞehrinKalbiAdapazarı birlik ve beraberliğin, muhabbet ve samimiyetin en güzel adresi” paylaşımı yapan Işıksu, sosyal medya hesabından kendisini davet eden bir esnafı da ziyaret etti.

Pasaj 2000’de Ferhat Kabadayı ziyaret eden Işıksu, “Ferhat Kabadayı kardeşimiz sosyal medya hesabından ‘Başkanım Pasaj 2000'deyiz, bekleriz’ demiş. Biz de davetine icabet ettik. Her fırsatta kıymetli esnafımızla bir araya geliyoruz. Rabbim bereketli kazançlar versin” dedi. Sakarya’nın sevilen şarkıcısı Oflu Kadir ile Çark Caddesi’nde karşılaşan Mutlu Başkan bir de sürpriz yaşandı. Ayak üstü küçük bir dörtlük okuyan Oflu Kadir’e teşekkür eden Işıksu, “Paylaşacak çok şeyimiz var, en güzeli de neşemiz Of'lu Kadir kardeşimize de teşekkürler” dedi.

Fırsat buldukça halkın arasında bulunmaya, esnafın sıkıntılarını dinlemeye özen gösterdiğini belirten Başkan Işıksu, Çark Caddesi başta olmak üzere gece boyunca yaptığı ziyaretler sırasında kendisine gösterilen sıcak ilgiden de hayli mutlu oldu. Halk54.com’a konuşan Sami Yıldız, “Başkan halkın içinde olmalı ve halkın sorunlarını dinlemelidir. Sağ olsun başkanımız sürekli bizimle beraber” dedi. Pandemi boyunca Başkan Işıksu’yun halkın her zaman yanında olduğunu dile getiren Ahmet Güneş ise, “Halkın içinde bulunmak çok önemlidir. Halkın bir başkana ulaşması da çok önemlidir. Mutlu Başkan bu anlamda örnek teşkil ediyor” diye konuştu.