Hendek Belediyesi, bir vatandaşınbelediyenin ve belediye başkan yardımcısının adını karıştırarak ailesiyle eylem yapmasının ardından yaşananlarla ilgili açıklamada bulundu.

Hendek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada;

"Dün belediye hizmet binamız önünde; Belediye Başkan Yardımcımız ve Belediyemizin adı karıştırılarak Salih Karagüzel isimli bir vatandaşımızın ailesiyle yaptığı eylem sonrası yaşananlarla ilgili açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

Başkan Yardımcımız Sn.Hüdaverdi Bahadır’ın oğlu İsmet Bahadır’a ait olan bir şirketle ticaret yapan bu vatandaşımız üzerinden; Sayın Başkan Yardımcımızla hiçbir alakası olmamasına rağmen yaratılmak istenen kirli bir algıya şahit oluyoruz. 2 ay öncesine kadar yapılan bir ticaret sonucu gelinen noktanın, dün Başkan Yardımcımız Sn. Hüdaverdi Bahadır’a aktarılmasının ardından kendisi tarafından bizzat vatandaşa çözüm sözü verilmiştir. Buna rağmen olay birden bire olay farklı boyuta taşınmış, garip bir şekilde söz konusu işyeri önünde değil de belediyemiz önünde malum gündem oluşturulmuştur. Bu çok düşündürücüdür, manidardır. Ticari olan bu konu zaten çözülecek iken olayın bir itibar suikastliğine dönüştürülmek istenmesi kirli oyunu bir kez daha gözler önüne sermiş, Hendek Belediyesine karşı perde arkasındaki ahlaksızlığı toplum önünde deşifre etmiştir.

Söz konusu vatandaşımızı konu dışında tutarak açıkça bir kez daha ifade ediyoruz. Amacı sürekli belediyemizi karalamak ve yıpratmak olan algı çeteleriyle, kirli fırsat peşinde koşan düşkünlerin buna benzer operasyonlarını biz çok iyi biliyoruz. Haber yoluyla tahsilatçılık yaptığını sanıp, neredeyse ayda bir kez provokasyon girişiminde bulunanları çok iyi tanıyoruz. Hendek Belediyesi olarak kurumumuza yönelik yapılan her türlü kasıtlı, karalayıcı, yıpratıcı, iftira ve algı amaçlı saldırılar karşısında ivedilikle gerekli adli süreç başlatılmaktadır. Haysiyet cellatlığına soyunan kumpasçılara fırsat vermeyeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.

Çok şükür ki; hemşehrilerimizin bize emanet ettiği bu makamın emanetçileri olarak kamunun kaynaklarıyla ilgili anılmıyoruz. Başımız dik, alnımız ak. Kamuoyunun bilgi kirliliğiyle yaratılmak istenen algı oyununa itibar etmemesini önemle rica eder, saygılarımızı sunarız." ifadelerine yer verildi.