Çalışmalarına yoğun bir şekilde mesai mefhumu gözetmeksizin devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde bulunan yağmur suyu ızgaralarının temizliklerini ve bozuk yollarda yama ve kilit parke tamirlerini yaparken diğer yandan da Bayraktepe, Yeşilvadi, Sümbüllü ve Dereköy mahallelerinde kanal temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Lütfiyeköşk mahallesinde beton büz çalışması yapan ekipler, Beylice mahallesinde çöken yol başta olmak üzere Şeyhler'de, Bayraktepe'de, Sarıdedede, Yenimahalle 2147, 2037, 2028-2038 ve Servetiye caddesi, Akova, Çobanyatak,Esentepe, Uzuncaorman, Dereköy, Büyükdere mahallelerinde ise yol bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yarıca Mahallesinde bulunan mezarlık önünde yol genişletme çalışması yapan ekipler şehrin güneyinde kalan Hamitli ve Yayalar Mahallelerinde kilitli parke ve yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen talepler başta olmak üzere yapılan tespitler neticesinde sorunlara kalıcı çözümler üretilmesi için yoğun bir çalışma yapılırken, tüm taleplerin dikkate alındığı açıklandı.  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ekiplerimiz göreve başladığımız ilk günden itibaren sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Alt ve üst yapı başta olmak üzere, asfalt yama, yol-kaldırım bakım/düzenleme, kilit parke, yol genişletme, kanal temizliği, ot biçme, ilaçlama, dezenfekte ve çeşitli alt yapı çalışmalar için seferberlik ilan etmiş durumdayız. Hassasiyetle ve adil bir şekilde tüm personellerimizle Hendek için kalıcı hizmetler sunmaya devam edeceğiz ifadelerine yer verdi. 

Ayrıca Hendek Belediyesinden yapılan açıklamaya göre vatandaşların taleplerini, tüm sorularını ve şikayetlerini 444 54 03 ve 0555 888 54 03 numaralı WhatsApp hattına iletebileceği bildirildi.