MUHTARLAR VE VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Dikmen ve Aksu Mahallelerinde belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda son durumu açıkladı. İki mahallenin muhtarları ile  hizmet alanlarını gezen Başkan Babaoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Kilitli parke çalışması ile çamurdan kurtulan Dikmen halkı Başkan Babaoğlu’na teşekkür ederek, “Mahallemiz ilk defa böyle hizmet gördü” diye konuştu. Çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve Aksu Mahalle Muhtarı Hasan Kara’da mahallelerine gelen bu hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

2 MAHALLE, 10 SOKAK, 25 BİN METREKARE

Dikmen mahallesinde 7 ayrı sokakta kilitli parke çalışmasının tamamlandığını dile getiren Babaoğlu, “ Her mahallede olduğu gibi Dikmen mahallesinde de sokaklarımız ilk defa kilitli parke ile buluştu. Her yıl tonlarca malzeme dökülüp, çalışma yapılan bu yollarda vatandaşımızı tozdan çamurdan kurtardık. Ayrıca kalıcı hizmete kavuşmuş oldular. İki engelli vatandaşımızın da rahatça ulaşım sağlayabilmeleri adına yol düzenlemeleri yapıldı. Şimdi sıra Aksu’da… Burada 3 sokakta kilitli parke çalışması başladık. İki mahallemizde toplamda 25 bin metrekare kilitli parke yapılmış olacak. Yağmur suyu geçişleri düzenlendi. Mahallelerimizi sırayla en güçlü hizmetlerle buluşturup, ihmal edilmiş ne varsa yapıyoruz” dedi.

SIRAYLA HER MAHALLEYE

Hizmetlerin kesintisiz devam ettiğini anlatan Babaoğlu, “Bugün Dikmen, yarın Aksu, sonra Kocatöngel, Muradiye, Hicriye, Dereköy, Hamitli, Servetiye, Nuriye, Kurtuluş, Kahraman… Sırayla bütün mahallelerimize hizmet etmeye, hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bana ne zaman sıra gelecek diyenlerde oluyor. Vatandaşlarımız, muhtarlarımız sanmasınlar ki belirli mahallelere hizmet yapılıyor. Dikmen’de ekipler bir aydır çalışıyor. Personeller, iş makinaları hiç biri boş durmuyor. Bir yerde iş bitiyor, diğer işe gidiyorlar. Yıllardır mahallemize hizmet gelmedi denen neresi varsa oraya da gideceğiz. Merkeze de en ücra köşeye de bu hizmetler gidiyor, gidecek” dedi.