Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Hendek Akpınar Mahallesi Muhtarı Ogün Gülmez'in aracının kapı koluna kimliği belirsiz kişilerce mermi bırakıldı.

Aracını çalıştırmak için dışarı çıkan Muhtar Gülmez, aracının kapı kolunda bir mermi gördü. Muhtar Gülmez durumu emniyete bildirirken, bunu yapan kişi veya kişilerden de şikayetçi oldu.

Muhtar Gülmez, yaşadığı olayla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu gece birisi aracıma bu şekilde mermi  koymuş  ya akıllı ol mesajı ya herşeye burnunu sokma mesajı ya kimseye muhalefet olma mesajı ya ayağını denk al mesajı ya sus işine bak kimseyle işin olmasın mesajı veya ilk ve son mesaj gibi bir mesaj  olsa gerek çok şükür bizim kimsenin  ne bu güne kadar malında ne parasında ne namusunda gözümüz olmadı çok şükür olmazda  bizim işimiz ne gerekiyorsa onu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz öyle uzak mesaj gizli mesajları sevmiyorum ben karşıma çıkıp mesaj verecek baba yiğit arıyorum. ve bildiğimiz doğru yolda devam engel etmek isteyen varsa adres daima açık net belli" ifadelerini kullandı.