Hendek Belediyesi, Halk Bank-eski hastane arasında kavşak düzenlemesi ve yol genişletme çalışmaları yapılacağını belirtilerek, çalışma esnasında trafiğin kontrollü bir şekilde akışı sağlanacağını ve ulaşımda aksama yaşanmaması için tedbirler alınacağını duyurdu.

Hendek Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kıymetli Hendekliler; Belediyemiz tarafından hayata geçirilen Ulaşım Eylem Planı çalışmaları kapsamında Ali Gaffar Okkan Caddesi-Prof.Dr.Ayhan Kızıl Caddesi kesişimde kavşak düzenlemesi yapılacak olup, Halk Bank-eski hastane arasında yol genişletme çalışması başlayacaktır.

Bu nedenle Halk Bank-eski hastane arasında durakları perdeleyen kesimde bulunan ağaçlar ekiplerimiz tarafından tekniğine uygun bir şekilde sökülerek şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan parklarına dikilecektir.

Ana arter oluşturularak meydan hüviyetinde yapılacak olan kavşak düzenlemesi ve yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede yeniden ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalar esnasında trafiğin kontrollü bir şekilde akışı sağlanacak ve ulaşımda aksama yaşanmaması için tedbirler alınacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur."