NE OLDU!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen dönem Hendek ilçe merkezine ‘Atatürk Parkı’ yapıldı. Yapılan park ihale usulüyle bir firmaya işletmesi verildi. Atatürk Parkı’nın işletmesini alan firma geçtiğimiz günlerde parkın içinde bulunan ‘Çocuk Parkı’nın da bulunduğu alanı ağaç çiftlerle çevirdi. Çocuklarını parka getiren vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

MECLİSTE KONUŞULDU

Hendek’te bugün yapılan Belediye Meclisi’nde AK Parti Grup Sözcüsü Hamit İsmailoğlu parkla ilgili son durumun ne olduğu sorusunu Hendek Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı olan Turgut Babaoğlu’na yönetti. Parkın işletmecisi tarafından çocuk parkının yerine 0-3 ve 3-6 yaş olmak üzere 2 park yapılması kaydıyla çevrildiğini belirten Babaoğlu, “O çocuk parkının yerine yaklaşık 65 bin TL maliyetli 2 parkı Atatürk Parkı’nı işleten firma yapacak. Bu iki park halkımızın hizmetinde olacak” dedi.

PÜSKÜLLÜ ZAMAMINDA

Büyükşehir Belediye tarafından Hendek eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü zamanında 18 milyon civarında bir maliyetle yapılan Hendek Atatürk Parkı ihaleyle 40 bin TL ücretle bir firmaya işletilmek üzere kiraya verilmişti.