Çocuk Hakları Sokağı Geliyor

Hızırtepe Mahallesi sakinleriyle buluşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Mahallelerimiz daha da canlansın, hemşehrilerimizin taleplerini en güzel şekilde yerine getirelim istiyoruz. Bizlere Çocuk Dostu Adapazarı unvanını ve uluslararası ödülü kazandıran Çocuk Hakları Sokağı’nı bir de Hızırtepe’mize de kazandıracağız. Hayırlı olsun.” dedi.

Işıksu Hızırtepe’de

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte Hızırtepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Fatih Eltutan ile mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Işıksu, Hızırtepe’nin teveccühüne layık olmak için gayretle çalıştıklarını vurguladı.

Anlık Çözümler Üretiyoruz

AK Parti İlçe Teşkilatı, mahalle başkanları ve muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışarak anlık çözümlerle vatandaşların memnuniyetini daha da artırmanın gayreti içinde olduklarının altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, “Hızırtepe Mahallemiz her zaman bizlerin yanında olmuştur. Allah hepsinden razı olsun. 84 mahallemizle iç içeyiz. Mahallemizin meselelerini her zaman mercek altında tutarak anlık çözümler üretiyoruz. Bu ziyaretimizde bir de müjde verelim. SGK’nın orada onların da onay ve desteği ile bizlere Çocuk Dostu Adapazarı unvanını ve uluslararası ödülü kazandıran Çocuk Hakları Sokağı’nı bir de Hızırtepe’mize kazandıracağız. Çocuklarımız ve ailelerimiz çok sevinecekler. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Muhtar Eltutan’dan Teşekkür

Hızırtepe Mahallesi Muhtarı Fatih Eltutan ise verilen müjdeden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Işıksu’ya ve ekibine teşekkür etti. Eltutan, “Mutlu Başkanımızın yakın ilgisi bizleri çok memnun etti ve Çocuk Hakları Sokağı da mahallemize canlılık katacak. Çok mutlu olduk, teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.