İHH Sakarya Başkanı Engin Sezer ve yönetim kurulu Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Sönmez ve Yönetim kurulu ile bir araya geldi.

İHH Sakarya Başkanı Engin Sezer, "Sağlık çalışanlarımız dünyayı etkisi altına alan covitle mücadelede canlarını dişlerine takarak mücadele ediyor.Allah hepsinden razı olsun.Vefat edenlerin mekanı cennet olsun. İHH olarak daha evvel sağlık çalışanlarımız ile birlikte kahvaltı organizasyonu düzenleyerek bir araya geldik. Sağlık Sen ile daha evvel protokol yaparak sağlık çalışanlarımız ile birlikte el ele hayır işleri yaptık.

Bu yıl yaklaşan kış aylarında”ATKI-BERE-BOT-MONT” kampanyası ile yetim ve yoksullarımızın kapsını çalacağız. Kampanyaya destek verecek tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Sönmez, "İHH Sakarya Başkanımız Engin Sezer’e ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sağlık Sen yönetimi ve teşkilatı olarak kampanyaya destek olarak bu hayır kervanında biz olacağız. Mazlum ve mağdurun yanında olan İHH’ya Rabbim güç kuvvet ihsan eylesin. Atkı,bere.bot ve mont kampanyasına katılınızı bekliyoruz.." ifadelerini kullandı.