Adapazarı Berberler Odası ile By Peker Düğün Salonu arasında oda üyelerine yönelik indirim sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında Adapazarı Berberler Odası üyeleri ile akrabaları ve arkadaşlarına düğün ya da nikah gibi tüm hizmetlerden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek. 

İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Sakarya Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu, "Bugün üyelerimzile yapmış olduğumuz kahvaltı programına destek olan Sakaryamızın iş adamı ve BY PEKER düğün salonunun sahibi sayın Oktay Aygın ve ekibine teşekkür ediyorum. Tüm üyelerimizin kendileri, akrabaları ve arkadaşlarına da yapılacak düğün ya da nikah gibi tüm işlemlerde %15 indirimi de üyelerimize sağlayan Oktay kardeşime bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. 

Anlaşmanın oda üyelerine hayırlı olmasını dileyen By Peker düğün salonunun sahibi Oktay Aygın, "BY Peker düğün salonu olarak indirim anlaşmalarımızı yaptık. Türk-İş Sendikası bağlı Toleyis sendikası temsilciliği ve Adapazarı Berberler Odası'na hayırlı olsun. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.