Iraklı bir ailenin çocuğu olan “Yasser Radhwan Hamid Alghafoor” çarşı mezkezde bulduğu çantayı Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakoluna getirdi. Komutan J. Asb. Kd. Bçvş. Soner Sarıkaya ve Asayiş Tim Komutanı J. Asb. Çvş. Pelin Sever çantanın sahibini bularak Yasser’in eşliğinde içinde değerli eşyaların bulunduğu çantayı sahibine (HB)’ ye teslim ettiler. Iraklı Yasser’ in bu duyarlılığı ve komutanların desteği TRT Haber röportajından ulusal basında yerini aldı.

Allah Senden Razı Olsun!

“Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakolu” nda çantasını teslim alan HB, mutluluğunu dile getirirken Yasser Radhwan Hamid Alghafoor ‘ a “Allah senden de seni yetiştirenlerden de razı olsun!” diyerek İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokuluna, Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakoluna ve öğrencinin ailesine teşekkür etti.

Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu Müdürü Selahattin Topcu da eğitim-öğretim sürecinin hayata yansımasına örnek olan bu davranışın çok anlamlı olduğunu belirterek, bu çabaya katkı sağlayan Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakoluna, öğrenciye ve ailesine, en iyisi için çabalayan öğretmenlerine destekleri adına teşekkürlerini dile getirdi.

Takdirlik Davranış

Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: Yabancı uyruklu olan öğrencinin içinde bulunduğu şartlara uyum sağlama çabası ve değerlere önem verme noktasında gösterdiği davranışın çok kıymetli olduğunu, belirtti.

Bakırtaş, Iraklı Yasser’ e “Duyarlılığın herkese örnek oldu.” diyerek “Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu idari kadrosuna ve öğretmenlerine, öğrencinin davranışına destek olan “Adapazarı/Budaklar Jandarma Karakolu” na, Komutanlar Soner Sarıkaya’ ya ve Pelin Sever’e, özverisi ve iş birliği için Anadolu Ajansı (AA) ve TRT Haber Muhabiri Mehmet Karakaş’ a teşekkür ederek “Değerlerimizi yaşatma ve insanlığa örnek olma yolunda katkınız çok büyük, duyarlılığınız takdirliktir.” dedi.