Karantina boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Sakarya Kız Yurdunda kalan Ezgican isimli vatandaşımız, odasında kaldığı öğrencinin yiyeceklerinden yediğini belirterek, öğrencinin mağdur olmaması için , odasına mektupla birlikte hediye bıraktı.
Sakarya Kız Yurdu Yurt yöneticisi Kevser Bayındır; “ Yurt dışından getirilen vatandaşlarımızı karantina süresi boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığımız bağlı Yurtlarımızda ağırladık. Sakarya Kız Yurdumuzda kalan Ezgican isimli misafirimiz, odasında kaldığı öğrencimizin (Hilal Uysal) yiyeceklerini yemiş , karantina süresi bitiminde de yurttan ayrılırken, bu hediye ve mektubu giderken odasında bırakmış. Biz de bu emaneti kendisine ulaştırıyoruz. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Allahım gençlerimizin , ülkemizin yolunun bahtını açık etsin” dedi.
Hediye ve mektubu alan Hilal Uysal , odasında kalan Ezgican Hanıma, Yurt yöneticisi Kevser Bayındır ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy da karantina sürecinde , paydaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırladık. Karantina yurtlarımızda kalan vatandaşlarımız da , öğrencilerimizi unutmadılar. Böylesine düşünceli vatandaşlarımızın olmasını bizi çok daha umutlu ve de mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.