Bir fabrikada çalışan 41 yaşındaki Ömer Besim Atalay, zor durumda olan ailelere seslenerek "Eğer bir işiniz yoksa ve kimseden yardım alamıyorsanız ve yemeğiniz bitiyorsa, lütfen akşamları aç yatmayın.! Utanmadan, sıkılmadan bana ulaşın.! Neye ihtiyacın varsa, en azından bir yemek dahi sana ulaştırmaya çalışacağıma söz veriyorum, kimse aç olmamalı, çaresiz kalmamalı.." dedi.

İşte Geyveli Ömer Besim Atalay'ın duygulandıran paylaşımı;

Ben GEYVE’de yaşıyorum.!!

Eğer bir işiniz yoksa ve kimseden yardım alamıyorsanız ve yemeğiniz bitiyorsa, lütfen akşamları aç yatmayın.!

Çocukları için en iyisini isteyen Anne Baba her zaman benim için onurludur. Bu imtihan dünyasında herkesin maddi geliri bir değil ama biz adil davranalım.!!

Utanmadan, sıkılmadan messenger özel mesajla bana ulaşın.!

Birinin yiyebileceği yemek varsa , ikinciyede yetecek kadar olduğunu öğrenerek büyüdük Elhamdülillah.!

Her aile başka aileye destek olsa yeter, Paylaşmak bereketi getirir, ne olur bencil olup sadece kendi dolabımızı doldurup evimizde beklemeyelim..!

Coronovirüs salgınını olduğu bu zor günlerde Üzgün ​​ebeveynlerin olduğunu okuyoruz, duyuyoruz çünkü artık çocuklarına bir yemek garanti edemiyorlar.

Bu mesajı okuduysanız ve tekrar ediyorum rahatsızlık hissetmeden bana özel bir mesaj bırakın, size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.

Neye ihtiyacın varsa, en azından bir yemek dahi sana ulaştırmaya çalışacağıma söz veriyorum, kimse aç olmamalı, çaresiz kalmamalı..

Gün birlik beraberlik günüdür, gün paylaşma günüdür.

Gün birbirine yardım etme günüdür.