Şehrin ekonomik ve sosyal sorunlarının konuşulduğu toplantıda konuşan Dikbayır “ Öncelikle Sakarya’nın ve Sakarya’ya kayma değer katan iş insanlarımızın sıkıntılarını gidermek adına bu görüşmelerin daha sık yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Sakarya’nın Ankara’da çok etkili bir lobisi olması gerekirken, milletvekili olduktan sonra maalesef bunun böyle olmadığını gördüm ve çok üzüldüm. Bizler Sakarya’nın menfaatlerini her türlü siyasi mücadelenin önünde tutarak şehrimize gelecek hizmetleri hızlandırmalı ve önünü açmalıyız” diye konuştu. 

Ümit Dikbayır’a yeniden seçildiği Genel Başkan  Yardımcılığı görevi nedeniyle başarılar dileyen Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir “ Bizler iş insanları olarak siyasete ve siyasetçilere eşit mesafemizi koruyarak memleketimize fayda sağlamaya çalışıyoruz. Bu gibi toplantıların sayısını da arttırarak fikirlerimizi beyan etmek ve şehir siyasetinde etkili olmak istiyoruz” dedi. Bekdemir, Dikbayır’a yönetimi ile birlikte en kısa zamanda Ankara’ya gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini belirtti.

İYİ Parti heyeti karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından hatıra fotoğrafı çektirerek başka bir programa katılmak üzere dernekten ayrıldı.