AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletkvekili Ali İhsan Yavuz'un bir iddiası olay olmuştu. İYİ Partili Ümit Dikbayır, Twitter'dan yaptığı çağrıda ''Şikayetçi ol'' dedi. 

Dikbayır'ın sosyal medya hesabından paylaştığı o yazı;

'' A.İhsan Yavuz’a taraftarlarımız adına soruyorum; Sakaryaspor’a hangi iş adamı 2-2,5 milyon vermiştir, bunu alıp zimmetine geçiren kimdir? Sizin iddianıza göre Sakaryaspor’u soyanlar hakkında şikayetçi olacak mısınız? Olmazsanız müfterisiniz! Sakaryaspor’un üzerinden elinizi çekin!” dedi.

NE OLMUŞTU?

''Bir iş adamı '2-2 buçuk TL verdim ama kayıtları göremedim' diyor. Ben bu adamın kim olduğunu da biliyorum.  Bunlara niye mahal verelim. Şimdiki Cumhur Genç kardeşimizi ve yönetimde olan arkadaşlar biraz üzülecek de onları tenzih ediyorum demişti.''

CUMHUR GENÇ AÇIKLAMA YAPTI

Ali İhsan Yavuz'un iddiasının ardından TV 264'de açıklama yapan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, ''Sayın vekilimizin Sakaryaspor'la ilgili yapmış olduğu açıklamalar sonrası açıklama yapma gereği hissettim. Sakaryaspor Kulübü'nün bütün hesaplarına vakıf olduğum son 2 yıl içerisinde kulübümüze hiçbir iş adamından 2 milyon ya da 2 milyon 500 bin lira giriş olmamıştır" sözleriyle Yavuz'a cevap verdi.