Adapazarı Kültür Sanat, dolu dolu içerikleri şehir insanı ile buluşturmaya devam ediyor. Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında yazar Kahraman Tazeoğlu, Orhangazi Kültür Merkezi’nde okuyucuları ile buluştu.

Sevenlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Tazeoğlu, hayatı ve aşkı anlatırken, kitap okumanın önemine de dikkat çekti. Kitap okumak isteyip de nereden başlayacağını bilmeyenlere yönelik tavsiyelerde bulunan Tazeoğlu, “Asla vazgeçmeyin. Hayatında hiç kitap okumayan kişi, tek bir hayat yaşar, çok kitap okuyan kişi birçok hayatı aslında yeniden yaşar. Asıl mesele kitap okumayanlara ulaşabilmek. Yaptığım çalışmalarda bu amacı güdüyorum.” ifadelerini kullandı. Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri Nilgün Akman ve Türkan Resuloğlu, Yazar Tazeoğlu’na etkinlik için teşekkür ederek, hediye takdim etti. Yazar Tazeoğlu daha sonra sevenleri için kitaplarını imzaladı.

Adapazarı Belediyesi Ekim Ayı Kültür Sanat Etkinlikleri, Tuna Özata’nın Sakarya konulu fotoğraf sergisi ile devam edecek. Özata, 25 Ekim Pazartesi saat 18.00’de Sakarya Güzel Sanatlar Derneği Sergi Salonu’nda sanatseverler ile buluşacak.