Gecede derneğin kurucu ve onursal başkanı Kemal Yavuz ile geceye katılan Kitap, Kırtasiye, Gazete Bayileri Büfe ve Tekel Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Coşkun Bilir’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Sakarya genelindeki okul, kurum ve işyeri kantini işleten çok sayıda üyenin katıldığı gecenin açılış konuşmasını yapan Sakarya Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı Nuray Aktaş, yeni dönemde birçok etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, “Yönetim kurulumuzla birlikte kısa-orta ve uzun vadede vizyonumuzu belirledik. Önceliğimiz tüm kamu kurumları ve STK’larla iletişim içinde olmaktır. Bu kapsamda hedefimiz hak ve adalet çerçevesinde birlik, beraberlik ve dayanışmamızı bu ve benzeri etkinliklerle üst seviyeye taşımaktır” dedi.

Tunatan Tesisleri’nde düzenlenen gecede bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden kantinci esnafları derneğin onursal başkanı Kemal Yavuz’a ve yeni başkanı Nuray Aktaş ile yönetim kurulu üyelerine verdikleri hizmetler nedeniyle çok teşekkür ettiler. Sakaryalı kantincilerin doyasıya eğlendiği gece, güzel ve keyifli müziklerle devam etti.