Haber / Deniz Karakoç /

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle yurtdışından gelen öğrenci ve vatandaşlar Sakarya'da KYK yurtlarına yerleştirilerek 14 gün boyunca karantina altına alındı. Karantina altına alan öğrenci ve vatandaşlardan ilgi çekici yorumlar ve paylaşımlar gelmeye devam ediyor. İşte yurtlarda 14 günlük karantina sürecini nasıl geçiriyorlar? 

Mustafa Eminoğlu, ''İngiltere'den dönerek Sakarya'da KYK yurduna yerleştirildi. Eminoğlu şuan ki süreçte her şeyin yerli yerinde gitmesinden memnun olduğunu dile getirdi.''

İşte o paylaşımı;

Şeyma Uzun isimli öğrenci ise, yurtta geçirdiği karantina süreciyle ilgili gelen sürprizlerden memnun kaldığını sosyal medyadan duyurdu. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karantinada olan vatandaş ve öğrencilere spor malzemeleri göndererek sürprizler yapıldı. Şeyma Uzun, ince bir davranış olduğunu belirterek  Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti. 

Karantinada 5 günü olan bir vatandaş ise, sosyal medyada yaptığı paylaşımla hemen hemen bir çoğunun karantina sürecinden memnun olduğunu gözler önüne sermiş oldu. 

İşte o paylaşım;

''Sakarya'da karantinada 5. gün. Kapımızda bir hareketlilik yine. Kontrol ettiğimde bir poşet ilişiyor gözüme. Açıyor ve çocuklar gibi mutlu oluyorum. Kitaplar... En güzel hediye'' diyerek sosyal medyadan memnuniyetini dile getirdi.