Karasu Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hizmet kalitesi çıtasını daha da yükseltecek olan 20 tonluk çok amaçlı su tankeri, Karasu Belediyesi şantiyesinde bulunan araç filosundaki yerini aldı.

“İlk Test Başkan Sarı’dan”

Belediye hizmet araçlarına bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşadığını ifade eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, gerekli tüm bakımları yapılan su tankerinin ilk testini şehir merkezinde yaptı.

“Son Sistem Ekipmanlarla Kaliteli Hizmet”

Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan aracın son kontrollerini yapan Belediye Başkanı İshak Sarı, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi. Özellikle, İlçede her geçen gün daha da artan yeşil alanların sulama çalışmalarında kullanılacak olan çok amaçlı su tankeri ile ilgili bilgi veren Başkan İshak Sarı; “Karasu Belediyesi gün geçtikçe güçleniyor ve hizmet alanında daha aktif olabilmek amacıyla iş makinelerini çoğaltıyor. Kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza sunabilmek için Belediyemiz araç filosunu her geçen gün daha da güçlendiriyor. Güçlü ve son sistem ekipmanlarla halkımıza daha kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz. Belediyemize kazandırdığımız çok amaçlı su tankerini özellikle İlçemizde her geçen gün daha da arttırdığımız yeşil alanlarımızın sulama çalışmasında ve ilçe geneli yollarımızda kullanacağız. Aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.