Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ailelere, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın selamları ve hayırlı olsun dileklerinin yer aldığı mektup iletilerek, bir de bebek seti hediye ediliyor. Bugüne kadar ekipler tarafından Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında yaklaşık 200 aile ziyaret edildi. Zaman zaman bu ziyaretlere Belediye Başkanı İshak Sarı da eşlik ediyor.

Karasu sakinlerinin ilgisi ve beğenisini toplayan hizmetin kesintisiz süreceğinin altını çizen Başkan İshak Sarı; “Dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri için ailelerimizi ziyaretlere devam ediyoruz. Bu ziyaretle, ailelerimiz ve bebeklerimizle sıcak ve kopmaz bir bağ kurmuş olduğumuz düşüncesindeyim. Dünyaya gözlerini yeni açan bebeklerimize ‘Hoş Geldin’ diyoruz. Allah, onları analı, babalı, sağlıklı büyütsün” ifadelerini kullandı.

Ziyaret edilen aileler Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya teşekkür ederek, projenin güzel bir proje ve insanlara dokunan bir proje olduğunu belirttiler.