Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Karasu Meslek Yüksekokul Müdürü Sedat Durmuşkaya, Meslek Yüksekokul Sekreteri Yılmaz Toçoğlu, Karasu Yüksek Öğretim Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Suat Köse ve Dernek üyesi Hüseyin Yavuzyiğit ile birlikte Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ı ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan İshak Sarı; “Karasu İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Ahmet Naci Helvacı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokul Müdürü Sedat Durmuşkaya, Meslek Yüksekokul Sekreteri Yılmaz Toçoğlu, Karasu Yüksek Öğretim Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Suat Köse ve Dernek üyesi Hüseyin Yavuzyiğit ile birlikte Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'ı ziyaret ettik.

Ziyaretimiz sırasında, İlçemizde Meslek Yüksekokulu yanında bulunan ve yaklaşık %70'lik bölümü yapılan ek binasının tamamlanması ve yeni bölümlerin ilçemize kazandırılması konularını görüştük. Bizleri ağırlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık'a teşekkürlerimizi sunarız." dedi.