Başkan Sarı’ya düzenlenen ziyaret sonrası açıklamada bulunan Okul Müdürü Salim Uğurlu; “Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Rehberlik servisimiz tarafından gerçekleştirilen kariyer günleri etkinlikleri kapsamında Sayın Karasu Belediye Başkanımız İshak Sarı’ya, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliği başkanlarımızla ziyaret gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz ziyaretle öğrencilerimiz, başarılı bir kariyeri olan Belediye Başkanımızın eğitim hayatının nasıl geçtiğini, yaşadığı zorlukları ve başarıya nasıl ulaştığı hakkında bilgiler edindiler. Öğrencilerimiz için çok faydalı olan bu ziyarette içtenlikle öğrencilerimizin sorularına cevap veren ve onların kariyer planlamasına yardımcı olan çok değerli Belediye Başkanımıza Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

“Sarı’ya Anlamlı Hediye”

Kariyer günü ziyaretinde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Salim Uğurlu’nun, Başkan İshak Sarı’ya hazırladığı anlamlı hediye, Başkanı hem şaşırttı hem de sevindirdi. Müdür Uğurlu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu mezunu olan Başkan Sarı’ya yıllar önce almaya hak kazandığı ilkokul diplomasının bir örneğini hediye etti.

İlkokul diplomasını gören Başkan İshak Sarı mutluluğunu gizleyemezken; “Gerçekten çok duygulandım. Bu anlamda beni şaşırtan ikinci hediyem oldu. Birincisi geçtiğimiz aylarda İmam Hatip Lisesi mezunları programında okul numaralarımız ve ilk kayıtlarımızda kullandığımız fotoğraflarımız, okul kütük defterindeki şekliyle hediye edilmişti, şimdi ise diplomamız hediye edildi. Böylesine güzel bir etkinlikte sundukları bu anlamlı hediyelerinden dolayı okul idarecilerimize teşekkür ederim” dedi.