Aydın İl Kuyucuk Kaymakamlığına vekaleten atanan Taraklı Kaymakam vekili Levent Küçük onuruna Hacırıfatlar Konağında veda yemeği düzenlendi.

Yaklaşık 5 aydır görev yapan Kaymakam Küçük’e düzenlenen veda yemeğine; Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karadaş,İlçe Emniyet Amiri Berke Yasir Biber, daire amirleri, siyasi partilerin mamalık personeli katıldı.

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖNÜLLERİNDE HOŞ BİR SADÂ BIRAKTIĞIMA İNANARAK TARAKLI’DAN AYRILIYORUM”

Görev süresi boyunca istenilenden daha fazlasını yapmak için gayret gösterdiğini belirten Taraklı Kaymakamı Levent Küçük; “Sakarya’nın güzel bir ilçesi olan Taraklı dan tayinimin çıkması sebebiyle aranızdan ayrılıyorum. Görev sürem boyunca görev ve sorumluluk bilinci içerisinde tarafsız ve adil olarak Taraklı’da yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve güler yüzünü göstermeye çalıştım. Vatandaşlarımızın derdi ile dertlenmeye çalıştım. Taraklı’da, bütün vatandaşlarımızın gönüllerinde hoş bir sadâ bıraktığıma inanarak Taraklı’dan ayrılıyorum.” ifadelerini kullandı.

“HERKESLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK”

Görevde bulunduğum 5 aylık süre içerisinde; Taraklı’da iyi bir işbirliği ve uyum içerisinde Yerel Yönetimlerimiz, Kamu Kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla beraber Taraklı halkını da destekleriyle özellikle pandemi ile mücadelede güzel çalışma sergiledik İlçemize bağlı mahalle muhtarlarımızdan da çok büyük destek gördük.Taraklı’da görev yapmak gerçekten çok güzel.Hiç kimseyle sorun yaşamadık.” şeklinde konuştu.

“TARAKLI’YA HER YOLUM DÜŞTÜĞÜNDE UĞRAYACAĞIM”

Son olarak Taraklı’ya her yolu düştüğünde uğrayacağını söyleyen Küçük; “İnşallah ümit ediyorum ki Taraklı’da yaşayan vatandaşlarımızın dudaklarında kalan bir şarkı oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle bir kardeşinizin olduğunu unutmayınız.Nerde görev yaparsak yapalım yolunuz düşerse sizleri orada misafir etmekten büyük bir mutluluk duyacağım. Bilmeden, istemeden de olsa kalpleri kırmış, gönülleri incitmiş isem hakkınızı helal ediniz. Allah’a emanet olun. Sağ olun, var olun” dedi.

Taraklı Kaymakamı Levent Küçük onuruna düzenlenen veda yemeğinde program, hediyelerin takdiminin ardından sona erdi.