Kaynarca  Milli  Bilek Güreşçi İbrahim Karagöz, Türkiye Bilek Güreşi şampiyonasında rakiplerini yenerek Romanya'da 26 Kasım'da başlayacak Dünya Bilek Güreşi şampiyonasına Milli takımla katılma hakkı kazandı.

Karagöz, Romanya'ya gitmeden öncesinde Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli'yi makamında ziyaret ederek, kendisine şampiyonada "İlçemi , ilimi ve Türkiyemi en iyi şekilde temsil ederek madalya için tüm enerjimi  harcayıp elimden gelen herşeyi yapacağım" sözü verdi.

Karagöz ayrıca Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli'den manevi destek istedi. Başkan Kefli, "İbrahim kardeşimi öncelikle Türkiye şampiyonu olduğu için tebrik ediyorum, kendisine güveniyoruz ve mutlaka Romanya'dan dönerken madalya ile dönmesini arzu ediyor ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Kaynarcalı bir hemşehrimin uluslararası arenada milli takımda yer alması beni gerçekten gurulandırdı." dedi. Belediye Başkanı Murat Kefli ve milli sporcu İbrahim Karagöz, karşılıklı bilek güreşi tutarak yenişemediler ve mini karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.