iŞTE SELÇUK KILIÇASLAN'IN TEVER'E YÖNELTTİĞİ SORULAR...

İktidar partisinin İl Başkanı olarak görevde olduğu sürede Sakarya’nın kronikleşmiş sıkıntılarının çözümüne ne gibi faydaları olmuştur?

İyi Parti tarafından yapılan her açıklamaya gündeme gelme çabası olarak göstermeye çalışmasının ve siyasi ortamı germesinin Sakarya’ya herhangi bir faydası var mıdır?

Muhalefet partilerinin iktidarın uygulamalarını eleştirebileceğini ve bu eleştirilerin iktidar partisinin icraatlarından rahatsız olan vatandaşların ortak düşüncesi olduğunu anlamamakta neden bu derece ısrar etmektedir?

Genel Başkan Yardımcımız tarafından Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık’a sorulan ve hala cevabı gelmeyen sorulardan haberi var mıdır? Şayet yoksa ben buradan bir kez daha hatırlatıyorum. Ak Parti kongresinde kafasında konfeti patlattıkları Barzani’ye yollanan maskeler nasıl olmuştur da Kandil’deki teröristlere hediye edilmiştir?

Bugün Şehrimizdeki binlerce esnaf kepenk kapatmış, on binlerce çalışan yiyecek ekmek bulamıyorken, dağıtılan maske üzerinden siyaset yapmak iktidar partisi il başkanını tatmin etmekte midir?

Salgının etkilediği ilk 5 ilden biri olan Sakarya’da faaliyet gösteren yaklaşık 50.000 esnafın sadece 5600’üne dağıtılan 143 milyon TL kredi sizin için başarı mıdır? Bu miktarın artırılması için il başkanı ve milletvekilleri olarak herhangi bir girişiminiz var mıdır? Yoksa yalnız ve güzel şehrimiz Sakarya her zaman olduğu gibi bu konuda da “biz çalışmasak da bu millet bize oy verir” mantığı ile yine yalnızlığa terk edilip, başının çaresine bakmak zorunda mı bırakılacaktır?

Ayrıca Verilen bu paralar “hibe” değildir. Zaten ayakta durmakta zorlanan esnaf önümüzdeki yıllarda bu krediyi ödemek için yeni bir borç yükünün altına sokulmuştur. 

Ve son olarak yurt dışından tedavi olması için getirdiğiniz vatandaşımıza gösterdiğiniz hassasiyeti, yaklaşık bir senedir ilik nakli olmak için bekleyen ve donörü yurtdışında bulunan Karasu’lu hemşehrimiz Tolga Eray için de gösterecek misiniz? Bununla ilgili sağlık bakanlığı nezdinde ne gibi girişimlerde bulundunuz ?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik bir devlettir, bir krallık değildir. Bu nedenle sayın başkana muhalefetten gelen eleştirileri iktidar partisine yakışır olgunlukla ve sabırla karşılaması gerektiğini hatırlatıyor ve eleştirilere olumlu tarafından bakmasını tavsiye ediyoruz. Biz İyi Parti olarak iktidara sesini duyuramayan her vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz ve yarın onlar muhalefet olduklarında, kendilerine bu sabrı göstereceğimize şimdiden söz veriyoruz.