Ramazan Bayramı’nda da çocuklara moral vermek amacıyla gezici araç ile Erenlerin mahallelerini dolaşan Türk Kızılay’ı Erenler Şubesi palyaço gösterileri eşliğinde çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. Dağıttığı hediyelerle çocukların yüzlerini güldüren Kızılay ekipleri büyükleri de unutmayarak ailelere de çocuklarla birlikte keyifli anlar yaşattı.

"Geleceğimizin yeşeren umutlarının yüzlerini güldürdük"

Türk Kızılay’ı Erenler Şubesi Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü çalışmalarına Bayramın üçüncü günü gerçekleştirdiği etkinlikle Erenlerin mahallelerini gezici araçlarla dolaşarak çocuklara ve ailelerine çeşitli ikram ve hediyelerle keyifli anlar yaşamalarına vesile oldu.

Etkinliğe Türk Kızılay’ı Sakarya İl Başkanı Zahit Tiryaki, Erenler Şube Başkanı Ahmet Özgedik ve Kızılay Gönüllüleri ile birlikte katılarak keyifli anları vatandaşlar ile birlikte yaşadılar. Çocukların bir tebessümü bizim için bir ömre bedel sözleri ile bu keyifli anları dile getiren Erenler Kızılay Şube Başkanı Ahmet Özgedik, “Çocuklarımızın sevinci onlarla birlikte ailelerin mutluluğu bizler için büyük moral kaynağı oluyor. Onların yüzlerinde gördüğümüz o mutluluk ve gülümsemeler bizler için adeta bir ömre bedel. Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde Kızılay Sakarya İl Başkanımız Zahit Tiryaki ve gönüllülerimiz ile birlikte mahallelerimizi dolaşarak binlerce oyuncak, süt, balon ve çikolata dağıtarak vatandaşlarımızın Bayramlarını kutladık. Bu bayramda evde kalan çocuklarımızın bayramı buruk geçirmemeleri için elimizden gelen gayreti gösterdik. Geleceğimizin yeşeren umutları olan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek yaptığımızın işin en güzel karşılığı oldu” ifadelerinde bulundu.

Gelecek bayramlarda kucaklaşmak dileğiyle

Bayramın üçüncü gününde Erenlerde böylesi güzel bir etkinlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kızılay Sakarya İl Başkanı Zahit Tiryaki, “ Öncelikle tüm Sakarya’nın Bayramını kutluyorum. İnsanlarımız ilk defa bu bayramda sevdiklerinden, ailelerinden uzakta ayrı kalarak bir bayram kutlamak zorunda kaldılar. Bizlerde bu vesileyle halkımızın yanında olmak onları bir nebzede olsa neşelendirelim istedik. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpemesekte dağıttığımız çikolatalarla oyuncaklarla en güzel şekilde bayramlarını kutlamaya geldik. Gelecek bayramlarda yeniden kucaklaşmak dileği ile tüm Türkiye’nin bayramı kutluyorum” dedi.