Kocaali Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında varılan anlaşma doğrultusunda, belediye işçilerinin 2 yıl süreyle geçerli olacak sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi (TİS), Belediye Başkanı Ahmet Acar, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR ve Yerelsen Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası tarafından imza altına alındı.

Gökdemir yaptığı konuşmada, Kocaali Belediyesi ve Hizmet-iş üyesi çalışanlarının bölgedeki en iyi maaşı almasını istediğini ve bunun için çalıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi: işçilerin çalışma şartlarını daha da iyileştirmek için gayret gösterdiklerini ve göstereceklerini aktardı. İşçiye ve emeğe her zaman sahip çıktıklarını belirten GÖKDEMİR: Sözleşmede belediye imkânlarını da gözettiklerini, sözleşmenin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Müzakere kültürünün önemine vurgu yapan Gökdemir, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde kırgınlık olmadan müzakere ile sonuçlanmasının ayrıca memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Hizmet İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Mehmet Mesut GÖKDEMİR Kocaali Belediyesi'nin, bölgenin önde gelen sözleşmesine sahip olduğunu ifade ederek, "Bu konuda Belediye Başkanımız Ahmet Acar ve ekibine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmemizin tüm işçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Gökdemir, imza töreni sonunda Belediye Başkanı Ahmet Acar ve ekibine teşekkür etti.