Kocaali Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından “Kocaali Sahili Meydan Düzenleme Projesi” kapsamında çalışmalar ekipler tarafından sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında; Elektrik havai hatları ve Telefon hatları yer altına alındı. Yağmur suyu hatları tamamlandı. Palmiye ağaçları dikildi.  Dekoratif aydınlatma direkleri için elektrik hatları çekildi. 

SAHİL TAÇLANACAK
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; “İlçemizin her noktasına hizmet götürmek için tüm ekiplerimize mücadele ediyoruz. Yatırım projelerimizden biri olan “Kocaali Sahili Meydan Düzenleme Projesi’nde çalışmalarımız sürüyor.

Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla birlikte; Elektrik ve telefon havai hatları yer altına alındı. Yağmur suyu çalışmamız tamamlandı. Palmiye ağaçlarının dikim çalışmaları tamamlanarak, Meydanda taş döşeme çalışmaları devam ediyor.  

Dekoratif aydınlatma çalışmaları için alt yapı hazırlıkları tamamlandı. Eşsiz güzelliği ve manzarası olan Kocaali sahilimizi taçlandıracak projemizi 1-2 Temmuz itibariyle tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.