Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam ulusa sesleniş konuşmasında açıkladığı kısıtlamalarla birlikte hafta sonu için hazırlıklar başladı. Sabah akşam 20.00 ile sabah 10.00 arasında hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması için Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, alt kademle belediyeler hazırlıklarını sürdürüyor. Tedarik z incirinin aksamaması için belli iş kollarına verilecek olan izinler için kaymakamlık ve valilikte gerekli tedbirler alınmaya başladı.

Pandemi nedeniyle alına ek önlemlerin hazırlıkları sürdüğü Sakarya’da bir yandan da denetimler sürüyor. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın başkanlığında yapılan toplantılarda alınan kararlar Sakarya’nın 16 ilçesinde uygulanırken ekipler kırsal kesim ve şehir merkezlerinde denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Sakarya Valiliği sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Sakarya Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın koordinesinde şehrimizin her köşesinde #Covid19 tedbirlerine yönelik denetimler, kararlılıkla devam ediyor. Maske, Mesafe  ve Temizlik sağlık için hepimiz için” sözlerine yer verdi.