BÜYÜK ÖNEM 
Devletimiz tüm kurumları ile bu salgının vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için zorunlu ihtiyaçların temini noktasında umuma açık yerlerin faaliyetlerinin durdurulması başta olmak üzere birçok tedbir almakta ve bu kapsamda uyulması gereken kuralları belirleyerek vatandaşımızla paylaşmaktadır. Yaşanan salgının bir an önce engellenmesi için alınan önlemlere tüm vatandaşlarımızın istisnasız uyulması büyük önem arz ediyor.

ÜCRETSİZ DAĞITIM 
Devlet kurumlarının çalışmasına destek olmak için Akyazı Gençlik Derneği de harekete geçti. Akyazı Gençlik Derneği dezenfektan ve maske dağıtarak mücadeleye destek vermeye başladı. Akyazı Gençlik Derneği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Akyazı Gençlik Derneği olarak ilçemizde başta çalışmak zorunda olan esnafımız ve ailelere dağıtılmak üzere beş bin adet dezenfektan beş bin adet maske beş bin adet eldiveni ücretsiz olarak vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık.


TEŞEKKÜR EDERİZ
65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların Başta sağlık olmak üzere temel ihtiyaçların karşılanması için Akyazı Gençlik Derneği gönüllü ekibimiz bugün itibariyle hazır. 65 yaş üzere ve kronik rahatsızlığı olan ve ödeme gücü olmayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması için Akyazı Gençlik Derneği olarak kumanyaları da hazır halde olup ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim etmeye başlıyoruz. Bu zorlu süreçte cefakar bir şekilde çalışan başta Sağlık personeli Kolluk kuvvetleri Belediye personelimize teşekkür ederiz.”

İhtiyaç halinde iletişim;
 
112-155-156
0553 372 8053