Adapazarı İlçesi Orta Mahalle'de ikamet eden 92 yaşındaki Mahide Uyanık, kendi elleri ile mehmetçik için atkı ördü. 92 yaşındaki Uyanık, Adapazarı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bir mektup yazarak kış mevsiminin çetin geçtiği Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde görevini yapan askerlere ördüğü atıkların ulaştırılmasını rica etti.

Adapazarı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Bel'e, ulaştırılan mektup sonrası duygulanan Binbaşı Bel, 92 yaşındaki Mahide Uyanık'ın isteğini yerine getirmek için harekete geçti.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ile yapılan koordine sonucu Şırnak'ta askerlik hizmetini yapan askerlere, 92 yaşındaki Mahide Uyanık'ın ördüğü atkılar teslim edildi. Atkılar Er ve Erbaşlara teslim edilirken fotoğraf ve video çekimi yapılarak Adapazarı'na ulaştırıldı.

92 yaşındaki Mahide Uyanık'ın isteğini yerine getiren Adapazarı İlçe Jandarma Komutanı yaşlı kadını ziyaret ederek emanetlerini teslim ettiklerini söyledi.

Ördüğü atkıların askerle teslim edildiğine dair fotoğrafları 92 yaşındaki Mahide Uyanık'a gösterildi. Adapazarı İlçe Jandarma Komutanlığı Uaynık'a Türk Bayrağı ile çerçeveletilen üç adet resim hediye olarak takdim edildi.

İŞTE 92 YAŞINDAKİ MAHİDE UYANIK'UN JANDARMAYA YAZDIĞI O MEKTUP