Sitemizin aynı zamanda köşe yazarı olan Genel Koordinatörümüz Hüseyin Cumalı, “Koronavirüs ile başlayan sıkıntı bir süreç var. Dünya gibi ülkemizde sıkıntılı ama çok şükür virüs sıkıntısı kısmen de olsa azaldı. Sıkıntı azaldıkça ulusal gazeteler, televizyonlar, radyolar ve internet sitelerin gündeme artık siyaset girmeye başladı. Uzun süredir Koronavirüs nedeniyle bakamadığımız Sakarya siyasetinde ne var, ne yok! Bir bakalım” dedik. Dünkü ilk yazımızda Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün ile AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen’i ele aldık” diye yazdı.

Cumalı, “ Aygüneş Cumhur İttifakı’na Sakarya’da gölge düşüren bir yazıyı kaleme aldı. Peki ne dedi Yaşar Aygüneş bu köşe yazısında! Önce Cumhur İttifakı’nın 3 ve 4. maddesini komple yayınladı. Ardından Aygüneş, “31 Mart seçimlerinde seçildiğim meclis üyeliğimde hep bu ruha uygun hareket etmeye çalıştım. İttifak ruhuna zarar vermemek adına elimden gelen tüm gayreti gösterdim” diye devam etti” sözlerine yer verdi.

Cumalı, Aygüneş’in “İttifak ruhuna zarar vermemek adına elimden gelen tüm gayreti gösterdim. Sadece ben mi, tabi ki hayır... Özellikle bu ittifakın MHP kanadındaki herkes bu ruha uygun davranmaya azami gayretliler. Gel gör ki sayın Cumhurbaşkanımız hariç AK Parti kanadında bu hassasiyeti göremiyorum” diye yazdı. Şimdi burada bir duralım. Ne diyor Sakarya Büyükşehir Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi ve Hendek Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Yaşar Aygüneş! Her halde ne dediğini herkes anlıyor dimi!” diyerek devam etti.