Sakarya'da iki akraba aile arasında meydana gelen büyük çaplı bıçaklı, sopalı kavga olayına canı pahasına müdahale ederek yaralanan emniyet görevlilerini , Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya evlerinde ziyaret etti.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir komiser yardımcısı ve iki bekçi, dün akşam saatlerinde Erenler ilçesinde, iki akraba aile arasında meydana gelen büyük çaplı bıçaklı, sopalı kavgayı ayırmak için canı pahasına araya girerek boynuna ve ayaklarına aldığı darbelerle yaralandı ancak yaralandığını önemsemeden grubu ayırmak için mücadeleye devam etti.

Kavgayı ayırdıktan sonra hastaneye kaldırılan emniyet görevlileri, tedavilerinin ardından taburcu edildiler. Emniyet görevlilerinin canını hice sayarak,büyük bir aile faciasını engellemeleri çevredeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Olaya şahit olan bir görgü tanığı, "Kavga eden iki grup çok kalabalıktı. Bıçaklar ve sopalarla bir anda birbirine girdiler. Polis ve bekçilerin canını hiçe sayarak zamanında müdahesi ile büyük bir faciadan dönüldü." dedi.