Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüldüğü  çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla geliştirilen En İyi Narkotik Polisi: Anne projesi kapsamında, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İlçe Muhtar Dernek Başkanları ve Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ile bir araya geldi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenliği Salonu’nda yapılan toplantıda İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya; “ Uyuşturucu ile mücadelede ülke ve şehir olarak çok iyiyiz. Uyuşturucu ile mücadele toplumun her kesimini ilgilendiriyor. Sakarya’mızın asayiş ve güvenlik yönünden daha huzurlu bir şehir olması için muhtarlarımızla birlikte işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. UYUMA ve En İyi Narkotik Polisi Anne projesine siz kıymetli muhtarlarımızın desteklerini bekliyoruz. Bundan böyle muhtarlarımızla, sorunlarını, sıkıntılarını direk olarak dile getirebilecekleri bu tür toplantıları daha sık bir şekilde yapacağız. İlçelerimizdeki muhtarlarımızla da bu tür toplantılarla bir araya geleceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından, İlçe Muhtar Dernek Başkanları söz alarak, mahallelerinin sorunları, sıkıntıları ve ihtiyaçları ile ilgili konuları dile getirdiler.

Toplantının son derece faydalı olduğunu dile getiren muhtarlar, toplantıyı düzenlemesinden ve şube müdürleriyle kendilerini bir araya getirmesinden dolayı İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya teşekkür ettiler.