Serdivan ilçesi 32 Evler uygulama noktasını ziyaret eden Kaya, önce uygulama noktasında alınan önlemleri yerinde inceledi. Daha sonra Polis Memurlarına ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya personeliyle birlikte sahur yaptı.

Kaya yaptığı değerlendirmede; “Koronavirüs ile mücadelede takdire şayan başarı sergileyen tüm emniyet görevlilerimizi yürekten tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum. Bugün Mübarek Ramazan ayında, mesai arkadaşlarımla sahur yapmak onların bereketli sofrasında bulunmak istedim. Sakarya’nın huzuru ve sağlığı bizler için çok önemli. Sakarya 'lı vatandaşlarımızın sağlığını ve huzurunu korumak amacıyla denetimlerimiz tüm il genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Her  zaman söylediğimiz gibi “Sakarya’nın Huzuru, Bizim Gururumuzdur” Salgının yayılma hızını yavaşlatmak ve salgından kurtulmak vatandaşlarımızla birlikte vereceğimiz  mücadeleyle mümkündür. Salgını hayatımızdan çıkarmak için tüm kural ve tedbirlere titizlikle uymalıyız. Bu vesile ile Mübarek Ramazan Ayı’nın Sakarya’mıza, Ülkemize ve Aziz Milletimize hayır, bereket ve de huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah bu mukaddes günleri sağlıkla ve afiyetle geçirerek hayalini kurduğumuz o eski bayramlara kavuşacağız. “ dedi.