Pamukova Fevziye Mahallesi Bahadır Taşkın mahallesinde yarı yıl tatiline çıkan 2’si İlkokul öğrencisi 10’nu Ortaokul öğrencisi toplam 12 öğrenciyi karne hediyesi olarak, Pamukova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Dereli ile Bakacak Gençlik Kampını gezdirdi.

Pamukova Bakacak Mahallesinde bulunan eski Cem Uzan çiftliğindeki Gençlik Kampını gezen öğrenciler, doğa yürüyüşü yapıp, ok attılar. Bakacak Gençlik Kampında yaptıkları sportif faaliyetler ile moral depolayan öğrenciler ilk kez gezdikleri kampa hayran kaldılar. 
Gençlik Kampını gezen öğrenciler, Pamukova Geçlik Merkezi Müdürü Osman Dereli ve Mahalle Muhtarları Bahadır taşkına teşekkür ettiler.

Fevziye Mahallesi Muhtarı Bahadır Taşkın, yarı yıl tatiline çıkan mahallelerindeki öğrencilerin moral depolaması ve karne hediyesi olarak böyle bir organizasyon yaptıklarını ifade ederek, “ Geleceğimiz olan çocuklarımıza karne hediyesi olması ve moral depolamaları için Bakacak Gençlik Kampını gezdirdik. Gün boyu kampta güzel vakit geçirdiler. Onların yüzlerindeki mutluluk her şeye değerdi. Ben bu imkanı bize sağlayan İl Müdürümüz Arif Özsoy’a, Pamukova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Dereli ve Belediye Başkanımız Güven Övün’e teşekkür ederiz “ dedi.