15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Papuççular Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Bülent Benli haber sitemizi ziyaret etti. Hızla gelişen internet haberciliğini yakından takip ettiklerini dile getiren muhtarlar, halk54.com’un bu anlamda ciddi, hızlı ve güvenilir habercilik anlayışıyla yol aldığını anımsattı.

15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında hainlerin rehin aldığı 15 Temmuz Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik o gece neler yaşandığını bir kez daha anlatırken, “Rabbim Türk Milleti’ne bir daha asla öyle karanlık bir gece yaşatmasın” dedi. 15 Temmuz Camili Mahallesi’nin hızla geliştiğini belirten Muhtar Özçelik, “Kalıcı konutların yanı sıra Valilik kampusü başta olmak üzere bir çok resmi dairenin bulunduğu mahallemize yaşam kalitesi giderek artıyor” dedi.

Adapazarı’nın en hareketli mahallelerinden Papuççular Mahallesi’nin muhtarı Ali Öztürk ise, “Adapazarı Belediyesi son zamanlarda sokaklarımızda yaptığı yenileme çalışmaları beğeni topladı. Başka sokaklarımızda bazı sıkıntılar var. Bu sıkıntıları diyaloglarımızla çözüyoruz, çözmeye de devam edeceğiz” dedi.

Yine şehrin önemli bir mahallesi olan Yenidoğan Mahalle Muhtarı Bülent Benli, “Vatandaşlarımız bir çok sorunu için bize geliyor. Biz de bu sorunların aşılması noktasında gerekli kurumlarla irtibata geçiyoruz. Bütün arkadaşlarımız gibi vatandaş ile devlet arasında köprü görevinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bir çok sıkıntı ve sorunu sıkı takip ve diyalog ile çözüyoruz. Tek derdimiz vatandaşımızın sorunu çözülüp, mutlu olmasıdır” dedi.

Muhtarların önemine işaret eden Genel Yönetmenimiz Hüseyin Cumalı “Bir mahallede yaşam kalitesinin artmasında muhtarların önemi çok büyüktür” derken, Haber Müdürümüz Nurettin Eryılmaz ise, “Vatandaş sıkıntısının aşılmasında, çözüm aramakta ilk tercih ettiği yer muhtarlıktır. Yine vatandaş kurumlara ilettiği sorunlar çözülmediği zaman muhtara başvuruyor. Bütün muhtarlarımız bu noktada önemli bir görevi üstlenmiş bulunuyor” diye konuştu.