Başkan Özen’e ziyarette bulunan, Sapanca Camicedit Mahalle Muhtarı Barış Yıldız, Adapazarı Büyükhataplı Mahalle Muhtarı Azem Mutlu, Adapazarı Elmalı Mahalle Muhtarı Turan Sezer, Adapazarı Örentepe Mahalle Muhtarı Faruk Kartal ve Adapazarı Karadere Mahalle Muhtarı Ferruh Akıncık ile sohbet edip yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundular.

MUHTARLARIMIZ İLE BİRLİKTE, DAHA HUZURLU BİR KENT İÇİN
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Bir kentin düzeni öncelikle mahalleler ile başlar. Muhtarların demokrasi ve idari sisteminin vazgeçilmez unsurları olduğu için hem vatandaşı hem de devleti temsil eder. Özveriyle hareket eden muhtarlarımız ile birlikte, daha huzurlu bir kent için gerekli olan her şeyi yapmaya hazırız. Bizler muhtarlarımıza önem vermekteyiz. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak muhtarlarımızın daha iyi ve koordineli olarak hizmet alabilmesi için Muhtarlık Hizmet Ofisini hayata geçirdik. Muhtarlarımız vatandaşlara aramızda bir köprü vazifesi görmekteler. Bu gün Adapazarı İlçemizin çok değerli muhtarlarını makamımızda ağırladık, nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Adapazarı İlçesi Mahalle Muhtarları, Başkan Özen’in misafirperverliği ve hoş sohbetinden memnun kaldıklarını dile getirdiler. Sapanca’daki Muhtarlara vermiş olduğu önem ve desteklerden dolayı muhtarlar adına teşekkür ettiler.